Marias Hälsostuga erbjuder föreläsningar om Kost och Hälsa inspirerat från Ayurveda. Jag skräddarsyr och anpassar utifrån kundens eller företagets syfte och önskemål.

Workshop – Ayurveda kan hjälpa dig må bättre och förbättra dina prestationer – få insikter om dig själv och andra
- företag
- tjejkvällar
- grupper

Föreläsningar, populära teman i år har varit:
- Fri från stress och ohälsa
- Balanserande kost för din personlighetstyp

Boka redan idag

Föreläsningar, ca 1,5-2 timmar:
Hör av Er för att sätta samman en intressant föreläsning

Workshop, 2 timmar. Minst 5 personer:
Är ni en nära vängrupp som vill träffas och få insikter om er själva och varandra, eller en arbetsgrupp som kan behöva förstå varandra bättre?

Under en kväll låter jag er skapa insikter om er själva, varandra och livet som leder till bättre hälsa, livskvalitet och goda relationer.

Föredraget ger ökad förståelse för ayurveda, läran om livet, hur delar skapar helhet och varför våra vänner/arbetskamrater beter sig som de gör i olika situationer. Stunden tillsammans ger också en introduktion i ayurvedans tankar om universums element och de tre energierna Vata, Pitta och Kapha. De tre doshorna styr alla funktioner i kroppen varför det blir lättare att förstå våra olikheter och personligheter. Jag berättar om vad som skapar balans respektive obalans och hur du genom egna program och utveckling kan bibehålla eller återställa en god hälsa! Vi gör ett individuellt doshatest/personlighetstest, diskuterar samt provsmakar ayurvediska teer.

Tid: ca 2 timmar
 Pris: 250:- /pers (minst 5 pers)


Välkomna att höra av er för att boka ett passande datum för en insiktsfull stund tillsammans.