Ayurvedisk massage i Linköping

Abhyanga

Shirodara

Ayurvedisk Massage

Ayurvedisk facelift

Ayurvediska behandlingar 

Abhyanga, 90 min

740 kr

En avslappnande och renande helkroppsmassage som eliminerar och balanserar kroppen vid stress, muskelspänningar, övervikt och känslomässiga spänningar. Den förbättrar matsmältningen, immunförsvaret, sömnen och mjukgör huden. Massagebehandlingen stärker också funktionen i leder och muskler samt blod- och lymfcirkulationen. 
De positiva effekterna är många, då massagen når ut till alla marmapunkter i huden och stimulerar även det mentala systemet. En avslappnande behandling som ökar vitaliteten och ökar välbefinnandet. Till behandlingen använder jag varm och ekologisk sesamolja, tillsatt med eteriska baser, anpassade efter just dig och din situation. 

Shirodara, 30 min

500 kr

Oljeström som förlänger livet

Behandlingen avslutar ofta en abhyanga-massage, men kan även tas emot separat. Shirodhara har utvecklats av ayurvediska läkare i Kerala och är ett av stegen i panchakarma, men används likväl i icke-medicinskt syfte för sina avslappnande egenskaper. En djupt avslappnande behandling där en varm stråle av olja rinner sakta fram och tillbaka över pannan. Oljan är anpassad till din kroppstyp och balanserar kropp och sinne. Shirodara stimulerar hormonsystemet som därmed motverkar mental stress, oro, psykisk obalans, huvudvärk och sömnproblem. Bra för ett stort antal sjukdomar relaterade till huvud, nacke, ögon, näsa och hals. 

Abhyanga och Shirodhara, 100 min

1100 kr 

Behandlingarna är kraftfulla och hjälper kroppen öppna upp sitt eget helande system. Förstärk effekten genom att efteråt vila, hålla dig varm och dricka varmt vatten eller te. Ta gärna med ett extra ombyte av underkläder. 

Ayurvedisk massage, 75 min
650 kr
En behaglig och stärkande massagebehandling som syftar till att öppna upp och rena dina energikanaler. Jag låter dig uppleva svepande rörelser över hela kroppen, som även kan avslutas med ansikts-/och huvudmassage. Behandlingen börjar med att frigöra och dränera kroppens dåliga energi, varpå sedan frisk och ny kraft fylls på. Den ayurvediska massagen förstärks genom att jag använder mig av eteriska oljor som balanserar din eventuella obalans. Antingen hjälper jag din dosha att komma i balans, eller så hittar vi en arom som fokuserar på specifikt problem. Behandlingen och massageoljan ger god effekt på alltifrån stress, huvudvärk, nedstämdhet till en skön känsla av avslappning och lugn samt är vitaliserande och uppfriskande. 

Ayurvedisk facelift, 40 min

375 kr

En balanserande behandling för alla - massagen med stor effekt!


Behandlingens inledande huvudmassage har en lugnande och stressreducerande påverkan på hela kroppen.
De marmapunkter (akupunktur-punkter) som stimuleras i ansiktet balanserar såväl vata, pitta och kapha.
Oljorna som används anpassas efter din situation och eventuella obalans:

- lugnande och smörjande (vata)

- stressreducerande och svalkande (pitta)

- fuktgivande och stimulerande (kapha).


Som avslutande del masseras hela ansiktet med en balanserande ansiktskräm.

Behandlingen avslutas med vila.