"Hej!
Vill bara säga tack för att du gör yoga passen så bra, det är stunder som den ikväll som gör livet så mycket lättare.
Ha en bra vecka / Christian"

"Hej!

 
Ville bara säga tack för igår! Vi känner oss båda två avslappnade och fokuserade för första gången på länge och vi har fått en hel del att tänka på efter vår session med dig. Stort tack för ett trevligt bemötande och för konkreta verktyg att arbeta med framöver. Vi kommer säkert att höras och ses igen, hoppas vi!"

"Hej Maria

Jag vill bara berätta hur bra jag mår!

Magen fungerar perfekt. Det tog ett par veckor men sen har det bara blivit bättre och bättre. Ingen svullen mage, ingen uppkördhet. Känner mig piggare och har gått ner 2 kg på kuppen utan att egentligen inte minskat på maten. Men jag tror att det är allt te som jag dricker som gör att jag känner mig mätt. Jag blir också mättare fortare när jag äter, så portionerna blir mindre automatiskt.

Tack för dina goda råd!" //
 Jenny
---
"Hos Maria blir du varmt bemött! Jag sökte en förändring både kroppsligt och själsligt. Sådant tar tid och sker i små steg. Jag har varit på hälsorådgivning och Abhyanga. Det har gett mig "verktyg", råd och tips om bättre individuella val. Abhyangan är väldigt välgörande för kropp och själ!"   //
Monika
--- 

"Maria, Du är ju helt underbar! Du lever som du lär! Och det är ett privilegium att få ta del av din styrka och kunskap" // Kina
--- 

"Min kropp vet allt och vill mig väl, jag börjar förstå att det är så. Jag stannar upp med jämna mellanrum och tar emot massagen som Maria ger, och sedan lyssnar jag till hennes ord om vad min kropp "säger" till henne. Det handlar om vad jag djupast behöver. Nån del i mig vet omedelbart att det hon säger är sant. Det är så spännande! Min kropp vet allt och kan kommunicera det till en receptiv människa, det som mitt medvetna jag ännu inte formulerat men omedelbart känner igen" // Eva
--- 

Du är värdefull. // Kristina
--- 

Du har jättemysiga lokaler och är en fin människa! :-) Och jag hoppas att fler människor får ta del av din fina utstrålning! // ELINA
---
Yogan har och betyder mycket för mig. Lever mer i nuet och lyssnar till mitt inre. Lugn och harmoni har yogan och du Maria gett och ger i mitt liv. // Mia
---
Hej Maria!
 Vill bara tacka dig för att du ger mig en timma i veckan där jag faktiskt mår ganska bra.
 Fram till för 2 gånger sedan var yogan en skön stund, men nu känner jag yogan fantastiska egenskaper också och jag känner att den gör gott med mig.
Tack! / Ina
---

Jag har upplevt våra möten som väl förberedda från din sida, i en mysig miljö där jag känt mig välkommen och mycket avslappnad.
Min framtid, som jag ännu inte kan se, känns nu positiv och trygg. Detta är ett direkt resultat av våra möten.
Jag hade tidigare stort behov av att kunna planera och förbereda mig. Nu kan jag slappna av, njuta av dagen och se tiden an med stor tillförsikt.
Det finns tillfällen då dina ord har gett mig en fantastiskt stark upplevelse! Du har formulerat ord och meningar som känts ämnade just för mig och så mitt i prick hur jag skulle vilja tänka och känna. Tex bli en 100% trygg person eller jag bär på en hemlighet!
Jag har påbörjat en resa i mitt liv vad gäller ökad självinsikt, stort framtidshopp och ökad förståelse för att jag är en del av allt.  
   
---
"Jag har lärt mig att jag klarar av mer än vad jag tror. Att min inställning har stor betydelse.
För mig har alltid mål, inställning och attityd varit viktig och ännu mera i en sådan situation i livet där man är rädd, ledsen, stressad och förtvivlad. När jag föll var Du där och fick upp mig på vägen igen.
Du har lärt mig att jobba med min inställning. Jag är i grunden positiv men har haft det tufft med mig själv, jag dömer mig själv hårdast. Har oroat mig för mycket, alltför mycket och inte levt nu utan planerat och varit där framme. Du har lärt mig att leva här och nu.
Jag hade inte klarat den här resan genom cancern utan dig! Du har fått mig att tydligt se min målbild, se mig bli frisk med mantra, kost, inställning, träning och planering för hur våren skulle utvecklas. Våren har utvecklats precis så som vi tillsammans planerad den. För mig var det viktigt att på eget sätt kunna påverka min kropp och min cancer.
Det har varit skönt att känna att man kan påverka. Jag såg det som ett krig men du såg det som en obalans och det är min kropp och den känner jag bäst och vet hur det ska gå. Det var skönt i en sådan situation där man är så starkt hotad av något.  
Efter varje träff som vi hade varje vecka i minst sex månader så kan jag nu känna att jag är starkare än någonsin på grund av det jag har lärt mig om mig själv, tack vare dig. Jag har lärt mig att den mentala inställningen är oerhört viktig och jag får ofta påminna mig själv och mina nära och kära hur de tänker. Att leva här och nu och se positivt på framtiden och att tankarna har stor betydelse och sist men inte minst förlåta sig själv och inte vara så hård mot sig själv.
Jag kan varmt rekommendera att gå till en coach, personlig tränare och jobba med mental inställning under tiden man är i ett sådant tillstånd. Att göra det efter hjälper säkert också men ännu bättre att få det stödet under tiden.
Inställningen har betydelse det är jag helt övertygad om! Jag är frisk och cancern/obalansen ska aldrig mer komma tillbaka."

Om mina kurser:

" Bra upplägg på utbildningen. Då tänker jag på att den sträcker sig under en ganska lång tid. Bra med två dagar som start och sedan endagars. Var ett bra upplägg med teori och samtal däremellan. Väldigt intressant.

Du har också en väldigt trevlig lokal. Att komma dit och få landa en stund innan kursen drog igång kändes väldigt bra.

Materialet är väldigt bra. Bra upplägg med teori en stund och sen paus för att smälta. Bra med te (och dyl) att det finns fri tillgång till det.

Sist men absolut inte minst kursledaren då :-) Du gör det väldigt bra :-) Att du pendlar mellan teori och samtal. Känner av gruppen. Fixar tekniken (presentationer osv) galant. Inte en massa strul där (har sett mycket sådant). Din mjukhet men samtidigt raka attityd gillar jag :-)

Jag uppskattar också att det går att komma och repetera på senare kurser. DET är en viktig sak för mig :-)

Väldigt nöjd med att jag hoppade på det här :-) Väldigt roligt att "se" människor (inte döma, SE) på ett annat sätt :-)"