Mental träning

Baserat på livsstilsanalys och kartläggning av ditt nuläge och dina drömmar hjälper jag dig nå dit du vill.

För dig som vill öka ditt självförtroende, förbättra din självkänsla, få en större tilltro till framtiden, eller behöver hjälp med att hantera stress eller ökad inre trygghet vid till exempel kriser eller större förändringar i ditt liv. Mental träning är vetenskapligt bevisat effektivt både vid psykisk och fysisk obalans.

Ta kontroll över dina tankar, känslor, attityder och beteenden. Att bli medveten om dina tankar - och vad tankarna kan leda till - är avgörande för din personliga utveckling. Dina tankar styr dina känslor men även reaktioner i kroppen och ditt beteende.

Mental träning är till hjälp om du vill:

  • sätta upp specifika mål - och uppnå dem
  • göra en livsstilsförändring
  • hantera livet bättre för dig själv eller i relation till andra

ett bra sätt att börja är ett uppstartsmöte på 75 min (Pris: 900:-).

Baserat på uppstartsmötet kan vi sedan lägga upp ett fortsatt program efter dina önskemål.

För att ge önskvärd effekt och hållbart resultat är Mental träning något som "ska utövas varje dag". På samma sätt som god kondition kräver regelbunden fysisk träning behöver mental styrka regelbunden Mental träning.

Jag rekomenderar därför möten minst en gång i månaden, gärna varannan eller var tredje vecka under helst ett år och minst under ett halvår. Forskning visar att nästan alla får positiva effekter av att regelbundet ha sin egen coach/terapeut/Mental tränare. Av egen erfarenhet och genom den utveckling jag upplevt hos mina kunder vet jag att regelbundenhet och långsiktighet ger mycket goda resultat.

Som exempel kan du teckna ett 12 månaders MT-program (Mental träning) där vi träffas 14 gånger under vardera en timma. Programmet är då anpassat just för dina behov och förutsatt att vi haft ett uppstartmöte dessförinnan.
Pris: 1050:- per månad.

MT-program med annan omfattning och tidsperiod kan vi komma överens om.
Ovanstående är hämtat från Mentalatränarförbundets hemsida.

Boka via
070-2457946,
mariashalsostuga@gmail.com
via formuläret nedan eller

Avbokningsregler se under fliken Bokning.


Önskar du komma vidare i din personliga utveckling? Behöver du hjälp att sätta mål, ta kommandot över dina tankar och attityder, skapa handlingsplaner och
bryta negativa vanor? Vill du stärka relationen till dig själv och andra? Mental träning handlar om att styra sina mentala processer.

Jag hjälper dig att hitta nycklar till individuell utveckling och ökad livskraft.


Från kunder som har gått mitt program:

"Jag har lärt mig att jag klarar av mer än vad jag tror. Att min inställning har stor betydelse.
 
För mig har alltid mål, inställning och attityd varit viktig och ännu mera i en sådan situation i livet där man är rädd, ledsen, stressad och förtvivlad. När jag föll var Du där och fick upp mig på vägen igen.

Har oroat mig för mycket, alltför mycket och inte levt nu utan planerat och varit där framme. Du har lärt mig att leva här och nu.

Jag hade inte klarat den här resan genom cancern utan dig! Du har fått mig att tydligt se min målbild, se mig bli frisk med mantra, kost, inställning, träning och planering för hur våren skulle utvecklas. Våren har utvecklats precis så som vi tillsammans planerad den. För mig var det viktigt att på eget sätt kunna påverka min kropp och min cancer.

Det har varit skönt att känna att man kan påverka. Jag såg det som ett krig men du såg det som en obalans och det är min kropp och den känner jag bäst och vet hur det ska gå. Det var skönt i en sådan situation där man är så starkt hotad av något.  

Efter varje träff som vi hade varje vecka i minst sex månader så kan jag nu känna att jag är starkare än någonsin på grund av det jag har lärt mig om mig själv, tack vare dig. Jag har lärt mig att den mentala inställningen är oerhört viktig och jag får ofta påminna mig själv och mina nära och kära hur de tänker. Att leva här och nu och se positivt på framtiden och att tankarna har stor betydelse och sist men inte minst förlåta sig själv och inte vara så hård mot sig själv.

Jag kan varmt rekommendera att gå till en coach, personlig tränare och jobba med mental inställning under tiden man är i ett skört tillstånd.

Inställningen har betydelse det är jag helt övertygad om! Jag är frisk och cancern/obalansen ska aldrig mer komma tillbaka."


Mer från Gästboken